Skip to content

TQ Hazimah!..

May 13, 2009

IMG_3072

Saya sangat suke!..

1. Thanx to hazimah sebab mendengar bebelan saya yang mahukan mp3 kerana mp3 saya hilang mungkin terjatuh dimana-mana..^_^..

2. Thanx to cik kia sebab mengajar cik hazimah membeli-belah guna ebay and cik hazimah cannot stop doing so!addicted maybe..That’s behind the story of from where the mp3 came..hihi..=)

3. Saya sangat menghargai beliau sebagai sahabat dan seorang housemate yang sangat memahami,sangat rapat dengan saya since kami sampai di India ini. Walaupun kami sebenarnya sama-sama pernah ‘bawa’ adik-adik di INTEC dulu. I guess kedatangan kami ke India makes our ukhuwwahfillah grows stronger.Alhamdulillah.

4. She’s a person whom I can rely on.  A person whom I can trust so much. A person  whom I will and can remember for the rest of my life since she’s been doing so much for me in times of need. Thank You so much Cik Momon..^_^..

5. Saya doakan moga cik hazimah dipermudahkan bertemu jodoh selain berjaya menjadi doktor mithali yang bakal memberi rawatan percuma pada saya dan anak-anak biarpun Abu Thana’ sendiri adalah seorang doktor!..ekeke..Jgn marah ye cik Hazimah..

-Ummu Thana’-Mangalore, India

3 Comments leave one →
  1. cimah permalink
    May 14, 2009 4:50 am

    wah kacaknye mp3 anda

  2. saya comel sangat permalink
    May 14, 2009 10:01 am

    pertama skali terima kasih jugak (cukuplah kat sini. nnt sy wat blog sendri kat blog org plak. hehe)
    oyy. saya x addicted okay. (nak kumpol duit utk….hehe)

  3. rihlatulwujud permalink*
    May 14, 2009 10:37 am

    to cimah: kacak kan mp3 saya cimah..hihi..kaler die pink!..

    to saya comel sangat??: xaddicted ke?..cuba listkan dah bape byk anda beli brg gune ebay?..haha..kidding!..kumpul duit untuk?..adelah tu..mcm lah saya tak tahu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: