Skip to content

Saya rindu mereka

May 26, 2009

Alhamdulillah

Kehadiran yang dinanti-nantikan. Weekend baru ini, seronok meraikan kedatangan 15 orang akhawat dari bangalore. Berpeluang bertaaruf dengan mereka menambahkan bibit-bibit kasih sayang ukhuwwah kerana Allah taala. Rindu nak jumpa mereka lagi..

4286_110966950015_612460015_3216771_4356395_n

p/s: Meluat dengan kes Ust Akhil Hayy dan Waheeda. Kalau tiada angin,masakan pokok akan bergoyang. Sudah-sudahlah wahai ‘ustaz rock’!.Jangan konfiuskan mad’u anda dan mungkin diri anda juga. Akhlak mulia cerminan hidup. Bukankah Allah suruh kita memuliakan wanita, bukan menzalimi. Siapa nak tahu apa berlaku, baca berita sendiri ye.

-Ummu Thana’- Mangalore,India

15 Comments leave one →
  1. May 26, 2009 2:05 pm

    salam kak mus,
    nak ikot!! huhu..
    bila nak wat dgn akhwat manipal plak?^_^

  2. rihlatulwujud permalink*
    May 26, 2009 4:44 pm

    wassalam..
    InsyaAllah..boleh masuk dalam taqwim nnt..hihi..^_^..

  3. zamzam permalink
    May 27, 2009 12:08 am

    salam…setuju ngan k.nurani..huhu…
    org manipal menunggu….hehehe
    manipal-mangalore-bangalore+….+++++
    insyaAllah….^^

  4. rihlatulwujud permalink*
    May 27, 2009 8:24 am

    wslm dzam..
    hihihi..kami akan sampai juga nnt dzam..InsyaAllah..doakan by akhir tahun ni ye..^_^..pastu kite sama2 redah bangaluru pula..ekeke

  5. damadelunas permalink
    May 28, 2009 6:01 pm

    salam ziarah ummu thana….
    dah lama jadi silent reader…
    tak nak singgah ke tempat kami pula ke?
    kalau datang jangan lupa bagitau…tapi…mungkin tak ada red carpet la..
    sambut dengan debu-debu berterbangan mampulah kot😛

  6. rihlatulwujud permalink*
    May 28, 2009 7:36 pm

    wassalam damadelunas..
    tempat anda dimana yg berpasir2 tu?..maaf ana tak dpt cam melalui nickname..hihi..^_^..InsyaAllah boleh pergi nanti..

  7. damadelunas permalink
    May 28, 2009 11:53 pm

    ke mesir…=)
    ke dah pernah sampai?😛
    http://antaradua.wordpress.com<–sorry,lupa nak tinggalkan link

  8. damadelunas permalink
    May 28, 2009 11:56 pm

    huwaa!!😦 tak taulah kenapa dia prob. Jadi broken link pulak

    http://antaradua.wordpress.com

  9. rihlatulwujud permalink*
    May 29, 2009 1:10 am

    Alhamdulillah,dah pernah sampai mesir sekali..tahun lps dgn Abu Thana’..=)
    kami ke kaherah,alex dan masurah..^_^..mgkn boleh dipertimbangkan nak ke sana lagi nnt..sbb mesir best!..^_^..

  10. May 29, 2009 12:07 pm

    meluat juge dgn kisah itu… rindu kamu!!😉

  11. rihlatulwujud permalink*
    May 29, 2009 1:09 pm

    hehe..rindu kamu juga!..bangat sih..^_^..

  12. May 31, 2009 8:45 pm

    ntiiii (^_^)
    rindunyeee

  13. rihlatulwujud permalink*
    June 1, 2009 6:24 am

    Maryam..andai ana mampu untuk ‘menimport’ anti datang India ni..akanku lakukannya..pasti..hihi..^_^..rindu nti juga!..

  14. Ateey permalink
    June 17, 2009 7:29 pm

    wah..bestnye..ni perkhemahan kt india ker??

    kak mus yg pakai tudung warne biru tu ek??

    comelnyew…hehehe…XD

  15. rihlatulwujud permalink*
    June 18, 2009 10:55 am

    comel apa..dah tembam dah tu..^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: