Skip to content

Award..

June 16, 2009

Penat baca Oral Pathology. Jalan-jalan blog orang. Inilah hasilnya(walaupun exam bakal start lusa..hihi);..

award

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini

(Ummu Ilham)

  • Kami kenal sejak sekolah rendah Al-Amin. Dulu masa sekolah rendah biasa-biasa je, sebab Marhamah mmg ‘top’ kat sekolah sedangkan saya orang nampak tak nampak je ada dalam kelas tu..hehe..saya je ‘nampak’ orang. Beliau sangat disenangi disekolah. Kire macam all-rounder la. Siapa yang kenal beliau sure tahu sejauh mana kehebatan Ibu muda ini. Kagum.
  • Sudah bernikah yang mana saya antara orang yang sangat memahami betapa sukarnya perjalanan yang terpaksa mereka suami isteri harungi sebelum bernikah diusia yang sangat muda dan masih belajar. Walaupun kadang-kadang saya sendiri meragui samada mereka mampu bersama, tapi Alhamdulillah, niat kerana Allah dan usaha itu membuktikan segala-galanya. Tiada yang mustahil di tangan Allah swt. Siapa sangka saya yang tunang dulu, tapi dia yang nikah setahun lebih awal dari saya.
  • Ibu muda yang sangat tabah+kental+sabar yang pernah saya kenali. Sungguh kalau nak dibandingkan, saya sendiri tidak sehebat beliau dalam menghadapi ujian hidup. Moga Allah terus beri kekuatan buatmu.^_^
  • Ada anak namanya Tuan Ilham. Sungguh comel!. Kalau tak percaya boleh tengok di blog beliau sendiri.
  • Bakal melanjutkan pelajaran di USIM setelah banyak sesi pengorbanan yang dilakukan. InsyaAllah kite doakan awak berjaya menamatkan pengajian sebab awak memang bijak dan rajin. ^_^

Setiap Blogger perlu menyatakan 10 fakta @ hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

Saya tak tahu nak tulis apa..hehe..^_^..

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya, describe tentang mereka

Untuk semua dalam senarai keluarga muda bloglist saya disebelah..(bagi mereka yang belum dapat award ni.)

-Ummu Thana’-Mangalore,India

4 Comments leave one →
  1. June 16, 2009 2:05 pm

    cet mus. mana aci main cam ni. soalan kedua tak buat. cissss…! balek la mesia. boleh raya ngan ilham. dia nak minta duit raya banyak2 haha..hati2. nanti terkena panahan mata dia yang comel mesti tak tahan.. ^_^

  2. rihlatulwujud permalink*
    June 16, 2009 9:47 pm

    ok la tu kite reply awaknye award..kite bukan minat pun nk jawab tag-tag camni..haha..kire awk beruntung apa..;p..waahh..kecik2 da pandai nk panah2 org ek?..ni musti ummi die ajar kan kan kan..^_^..

  3. July 8, 2009 5:58 pm

    salam akak.. ala, baru nampak award ni diberi.. masih terlambat kah daku utk nak copy n paste di blog sendiri? hehe..

  4. rihlatulwujud permalink*
    July 8, 2009 6:38 pm

    wslm..amek anim..masih belum terlambat..hehe..presenting the award to u!..^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: