Skip to content

Award lagi..^_^

August 20, 2009

Khas buat cik Nurul Huda Rahim..saya sudah mengambil award ini dari anda ye!..^_^

1) Sile copy award ini di blog anda:

award_2[1]

2) Nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini.

pertama: beliau adalah sahabat baik saya sejak kitorg form 3 Murni kat SMKJ3 kan huda kan..kan..walaupun dulu sekolah rendah sekali, tapi bila dah masuk sekolah menengah baru rapat..

kedua: Beliau ada lesung pipit yang comey menjadi kebanggaan beliau sendiri setiap masa..hehe

ketiga: Orangnye kecik molek je..memang kontra bila ktorg jalan sama2 pergi mana2..org mesti igt akak dan adik..padahal sebaya..cis!

keempat: Gelaknye unik. nak tahu unik cemana, sile berkenalan dengan beliau

kelima: Anak tunggal perempuan dalam family, so manja terlebih..;p.

keenam: The most important thing is, we share a lot of things together. Masih igt dulu masa sekolah kalau bab bergayut kat telefon,mmg bes. Kat sekolah dah borak panjang, balik rumah borak lagi tak berenti, ada je benda untuk diborakkan..Walaupun sekarang hanya sekali sekala dapat borak panjang dengan huda, tapi bila sekali borak tu mesti bes! rindu la kat awak huda!..bila maw dtg India honeymoon?..ekeke..^_^

3) Nyatakan 9 fakta tentang diri anda sendiri

tak tahu nak cakap apa..tanya huda..hehe

4) Pilih 10 penerima award seterusnye ..TAG mereka!!

Jawabla siapa nak jawab. Yang rasa diri mereka sahabat saya. Tak mo paksa..=)

Sekian. terima kasih!

One Comment leave one →
  1. August 24, 2009 11:20 pm

    waaaa. 1st thing nk ckp, mne ade kite bangga dgn lesung pipit! wek.
    bersyukur ja. wakakaka. 2nd thing ye la kite jd besfren time skola menengah. time skola rendah org tu kn ade besfren laen yg lbey best (1997) xsetanding la dgn sy. wakakak :p. 3rd thing, siyes rindu zaman kita berkwn dlu. wuwuwuw. bahagianye
    rase kalo masa bley putar balik T_T. huk. honeymoon? ape klas india. euwh :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: