Skip to content

Lagi gambar pengubat rindu..

October 19, 2009
Hari ini dapat lagi gambar baru dari Ummi(ibu mertuaku). Barulah nampak gambaran keseluruhan lebih lagi suasana majlis along. Yang di bawah ini budak baru lepas UPSR. Mulut becok. Selalu tegur saya di YM cakap nak call, tapi tak sempat-sempat lagi nak borak dengan beliau. Busy budak kecik ni. Iman jadi anak soleh ye pada umi ayah!..Jangan lupa doakan angah dan abang syamil dikejauhan..
adikku mengaji rupanya di majlis along..^_^

adikku mengaji rupanya di majlis along..^_^

ayah,adik,along,umi,iman

ayah,adik,along,umi,iman

kak sakinah,ummi,along,ummi

kak sakinah,ummi,along,ummi

Wajah-wajah yang lama dah tak jumpa ‘live’. Lebih setahun kut..

DJ di hari kejadian..muas,aiman,sakinah

DJ di hari kejadian..muas,aiman,sakinah

Pengantin Baru jugak ni!..^_^

Pengantin Baru jugak ni!..^_^

Pasangan yang comel..nikah bulan 5 baru ni, tapi masih malu2 lagi atas pelamin..ke buat2 malu?..hihi..^_^

Nih pun pengantin gak ni..hihi..

Nih pun pengantin gak ni..hihi..

Abah dan Ummi yang masih nampak muda segak dan cantik walaupun anak tiga dah nikah..tinggal tunggu cucu je and two more in line to get married..hihi..=)

Anyway, jazakillah ummi for the pics..really mengubat kerinduan pada family semua di kejauhan..

-Ummu Thana’-Mangalore, India

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: