Skip to content

Adiks

October 29, 2009
Insyirah Binti Ishkandar

Insyirah Binti Ishkandar

Maaflah, saya rindu si kecik sorang ini. Maka sesiapa yang membaca harap janganlah marah ye. Ini salah satu cara nak control rindu pada si kecik itu. Tengok gamba dia!.hehehe..

budak kecik tudung itam tuh mulut macam mak nenek..

si kecik tudung hitam itu pun mulutnya becok. Cakap mengalahkan orang tua-tua bercakap..

mumtaz, along adiks

Mumtaz, along, adiks

musfirah ishkandar (10/29/2009 4:51:25 PM): adik
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:51:32 PM): kite rindu giler la kat adiks
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:51:44 PM): huhu
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:51:45 PM): rasa nak pos adiks datang sini je
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:52:05 PM): adik suruh la umi pos adik..letak dalam kotak pos laju
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:52:07 PM): ayah kate dia nk dtg tp x bwk kitorg..
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:52:07 PM): murah sikit
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:52:15 PM): heheh
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:52:17 PM): hahaha
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:52:29 PM): kalau abg iman muat..pos abg iman sekali
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:52:36 PM): heheh
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:53:19 PM): ayah cakap bila dia nak datang?
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:53:28 PM): hari tu dia kata nak datang..tapi tak datang pun..
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:53:31 PM): ntah…akihr tahun kot…
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:53:35 PM): umi cadang..
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:53:51 PM): x taul;ah..
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:54:15 PM): haaa..cakap ngn ayah..datangla tarikh 25 dec-21 januari
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:54:25 PM): sebab masa tuh housemate kite tak ada kat rumah
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:54:26 PM): nape?
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:54:28 PM): dia balik malaysia
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:54:34 PM): ok…
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:54:36 PM): so,ada bilik kosong
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:54:37 PM): hehehe
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:54:51 PM): heheh
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:54:54 PM): nnt la kite tnye umi..kite byrkan tiket adiks n iman..
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:55:02 PM): umi dengan ayah bayar tiket sendiri
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:55:09 PM): tp paspot x renew lg
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:55:22 PM): alaa…nnt kite suruh umi renew paspot adiks
Insyirah Ishkandar (10/29/2009 4:55:30 PM): jap…adik nk solat…
musfirah ishkandar (10/29/2009 4:55:34 PM): okeh

Ini blog beliau. Along kata budak kecik itu telah merosakkan kamera along lantaran terlampau excited amik gamba abang ipar kedua dia..isk..Adik kata dia nak ajak kawan-kawan dia sleepover di rumah cuti sekolah nanti. Dah dapat kebenaran umi ayah katanya. Harap2 jangan ada katil patah lagi sudah ye adiks!..;p..Buat jadual betul-betul pastu mesti ikut jadual tu, jangan macam last time. solat ikut waktu, qiyam jangan lupa. Kalau nak buat ‘hirasah’ pun boleh. last time semua ‘hirasah’, takde sape yang tidor kan adik kan?..Pastu umi kate rumah dia dah jadi macam tadika.  Padahal semua dah besar-besar.Last-last umi yang kena control korang supaya buat benda berfaedah. Tahun depan dah nak ambil UPSR, serius sikit adik!..^_^..Angah doa adik jadi anak solehah okeh. Adik doakan angah sekali ye~

-Ummu Thana’-Mangalore, India

4 Comments leave one →
  1. nebula permalink
    October 29, 2009 8:36 pm

    salam kak mus..

    teringat pula time camping2 kat sekolah bila baca perkataan ‘hirasah” kat entry ni..

    semoga adiks comel akak selamat ‘ dipos’ ke india..

    selamat..

  2. rihlatulwujud permalink*
    October 29, 2009 8:38 pm

    hehe..

  3. akaks permalink
    October 31, 2009 7:23 am

    haha. gedik budak kecik ni. dah pandai follow cte puteri bunian skrg…ptg2 slalu kne marah ngn ummi..haha

  4. rihlatulwujud permalink*
    October 31, 2009 7:32 am

    eh akaks..tgh periksa sempat lagi online?..puteri bunian tuh cite apa?..cite bes ke?..hehehe..;p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: