Skip to content

Dah nak grad?…Bole la selak2…

December 23, 2009

Kebetulan hari tu sembang-sembang dengan kawan-kawan lepas balik mandi air panas kat Shouna Shimaliya. Ramai macam tak puas hati sebab nak specialize dalam medicine kat Malaysia lambat katanya. Antara faktor yang melambatkan proses specialization ni adalah isu politik perkauman. Itu kata doktor-doktor Melayu yang dah lama di Malaysia….Wallahu A’lam..Cuba try bace pdf ni…sebagai pencerahan sedikit sebanyak…Harapnya membantu..

Click link di bawah ini ye…

Career Pathways

~Abu Thana’, Irbid~

3 Comments leave one →
  1. marsteello permalink
    December 24, 2009 2:50 am

    thanx!!

    aku dah nampak mel..aku dah nampak..

  2. kher permalink
    December 27, 2009 9:06 am

    apa yang ko nampak mar?

  3. December 29, 2009 10:38 am

    maru dah nampak negara lain tu nuek. dia dah nampak NZ. ahaks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: